Spørsmål & Svar

Bestillinger gjort før klokken 14:00 blir sendt samme dag! Gjelder virkedager.

Hva slags frakt alternativer har jeg?

Vi sender alle pakker med Posten. Du bestemmer på hvilken måte du får tilsendt din bestilling når du går gjennom bestillingsprosessen. De forskjellige alternativene har forskjellige priser og du finner oppdaterte priser før legger inn din bestilling.

Hvor kort er leveringstiden?

  • Posten/Bring sin leveringstid er 1-3 virkedager.
  • Bestiller du før klokken 14:00 på hverdager så sender vi pakken din samme dag.
  • Setter du ordre etter 14:00 så sender vi den innen en virkedag.
(Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid ved salgsperioder og høytider.)

30 dagers åpent kjøp!

Ved kjøp av varer på zensykkel.no kan du alltid sende de i retur innen 30 dager fra du mottok varene, jmf. angrerettloven. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake. Vi anbefaler at du sender varene med Norgespakke, da det er sikrere med tanke på sporing av pakken. Varen må ligge i originalemballasjen med merkelapper hengende på og varene må være ubrukt. Undertøy og kroppsnære plagg byttes ikke dersom originalemballasjen er brutt.

Tilbyr dere gratis retur?

I utgangspunket ikke. Skulle du være uheldig å få tilsendt noe feil eller skadet kan du ta kontakt med oss så finner vi ut av det. Å ikke legge opp til gratis retur håper vi å minimere antall forsendelser i postsystemet. Netthandel står for mer og mer av dagens forsendelser og vil i fremtiden ha et enormt fotavtrykk. Er du usikker på noe angående et produkt, ta heller kontakt med oss så passer vi på at du får det du ønsker!

Kan jeg endre/avbestille en ordre?

Ønsker du å avbestille eller endre en ordre må du ta kontakt med nettbutikken så fort som mulig etter satt ordre.
Pakken din pakkes og sendes samme dag dersom du bestiller før kl 14:00 på en hverdag. Tar du kontakt umiddelbart etter bestilling, og før ordren din er pakket, gjør vi det vi kan for å oppfylle ønsket ditt.

Hvordan kontakter jeg dere?

Kontakt oss via kontaktskjema her.