Velkommen til Zen Sykkel

ZEN
/senn/

Å være til stede i øyeblikket: Når du sykler, kan du fokusere på å være fullt til stede i øyeblikket, oppleve følelsen av å tråkke på pedalene, vinden i håret og landskapet som passerer. Dette kan bidra til å skape en følelse av ro og tilstedeværelse.

Å følge flyten: I zen-filosofien er det en vekt på å la ting skje naturlig, uten å motstå eller prøve å kontrollere dem. På samme måte kan du i sykling prøve å følge flyten av bevegelsen, tillate sykkelen å bevege seg naturlig under deg, og tilpasse deg terreng og forhold uten å motstå.

Fokus og konsentrasjon: Zen-praksis krever ofte fokusert oppmerksomhet og konsentrasjon. På samme måte kan sykling kreve fullt fokus og oppmerksomhet for å navigere trygt gjennom trafikken og naturen, kontrollere sykkelen og reagere på endringer i terreng og veiforhold.

Balansen mellom handling og ikke-handling: Zen handler også om å finne balansen mellom handling og ikke-handling, mellom å gjøre og ikke gjøre. På sykkelen kan dette oversettes til å finne balansen mellom å tråkke hardt når det trengs, og å la sykkelen rulle naturlig når det er hensiktsmessig.

ZEN SYKKEL

På verkstedet finner du to mann med en variert bakgrunn og en felles lidenskap for sykkel og sykkelsport.

Niclas Johansen er den trivelige dansken med en verktøykasse som overgår de aller fleste sykkelmekanikere i Norge. Han har en bunnsolid erfaring og utdanning fra den danske sykkelverden (som strengt talt knuser den norske) og en arbeidsmoral fra en annen verden.

Bjørn Ankre er generalisten med tusen baller i lufta. Han har utdanning fra Fox og RockShox og i tillegg til å skru på sykler og dempere er det Bjørn som tar seg av systemene bak kulissene.

Felles for begge er et ønske om å gi deg som kunde en smidig opplevelse og en sykkel som fungerer slik du ønsker. Vi er opptatt av å ha en god dialog med våre kunder og arbeider kontinuerlig med forbedringer av våre system og tjenester.

SMIDIG = EFFEKTIVT

Vårt mål med ZEN SYKKEL er det samme som våre mål på sykkelen selv: Slow Is Smooth & Smooth Is Fast. Det er vårt fokus på selve prosessen, og ikke hastearbeid, som gjør oss effektive og raske. 

Fra vår nettbutikk kan du enkelt bestille det du trenger og plukke det opp i butikken. Timebestilling og informasjon om verkstedtjenester finner du også her på nettsiden.

VÅR HISTORIE

Nettsiden ble lansert i 2020 under navnet BIKEPACKER.NO, med fokus på tursykling, og har siden begynnelsen hatt en eksplosiv vekst.

Her er noe av det som har skjedd siden oppstart:

  • Nettsiden har passert ti-tusenvis av bestillinger.
  • Bikepacker.no åpnet sykkelverksted rett ved knutepunktet Storo.
  • Tusenvis av sykler har blitt reparert, justert og klargjort.
  • Verkstedet og nettbutikken har solide 5-stjerner på Google Reviews (Wow!)
  • BIKEPACKER.NO bytter navn til ZEN SYKKEL
  • Bedriftens hovedfokus endrer seg fra salg, til reparasjon og service.
  • Verkstedet blir sertifisert servicecenter for Fox & RockShox
  • ZEN SYKKEL etablerer eget Endurolag og tar opp kampen i norges enduroritt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss og håper du tar turen innom.

Niclas & Bjørn