Blogg & Nyheter

10 Vanlige Årsaker Til Bråk Fra Bremsene På Sykkelen Din
Bremseskiver på sykler kan lage støy av flere grunner. Forurensede bremseklosser og rotor, slitasje på klosser og rotorer, misjustering, vibrasjoner, innsliping, og problemer med bremsekaliperpistoner er vanlige årsaker. Valg av bremseklossmateriale, miljøfaktorer, og bremsesystemdesign spiller også en rolle. Regelmessig vedlikehold, rengjøring, og riktig justering kan bidra til å redusere støyen. Ved vedvarende problemer kan det være nødvendig å søke hjelp fra en profesjonell sykkelmekaniker for videre diagnose og justering.
Vinter Sykkelvedlikehold: Beskytt Sykkelen Din Mot Korrosjon Og Vannskader
Hold sykkelen din i god stand gjennom vinteren med disse enkle tipsene for vedlikehold. Beskytt mot korrosjon, vannskader og slitasje. 
Vinterferietilbud 2024! 30% Rabatt På Arbeidstid Sykkelservice
Vinteren er en perfekt tid for å forberede seg på den kommende sykkelsesongen. Hos oss kan du nå få hele 30% rabatt på verkstedtjenester i vinterferien, med unntak av demperservice. Å ta sykkelservice tidlig i sesongen har mange fordeler, inkludert å unngå ventetid, bedre tilgjengelighet på deler og optimal ytelse. Så hvorfor ikke benytte deg av vårt vinterferietilbud og få sykkelen din klar til sesongen?
2024: Enduro Rittkalender & Informasjon
Oversikt over planlagte enduroritt for sesongen 2024. Vi prøver å holde informasjonen oppdatert gjennom året og lenker til resultater vil bli lagt til etter hvert som de er tilgjengelige. 
rohloff-service-zen-sykkel-oslo
Våre mekanikere hjelper deg med service og vedlikehold av dine Rohloff produkter. Vi utfører oljeskift på navet minst en gang i året eller etter 5000km, alt ettersom hva som kommer først.
Vintertilbud På Demperservice I 2024 For Klubbryttere!
Medlem av klubb? Grip sjansen! Vinteren 2024 kan du som er medlem i sykkelklubb spare...
Rittrapport: Trysil Enduro 2023, Jakten på Joachim & Historien Om Et Akvarium
5-utgaven av Trysil Enduro gikk av stabelen 16-17 september. Selveste avslutningen av en nokså mager enduro-sesong preget av ekstremvær, kanselleringer og faenskap.
Livet På Sykkel Fra Forfatterens Perspektiv: 5 Anbefalte Bøker
Vi har samlet en liste med fem kvalitetsbøker for deg som ønsker å utforske temaet sykling. Disse verkene har sykling som sentralt tema, enten det er gjennom opplevelser, reiser, perspektiver eller filosofier. Alle anbefalte bøker er tilgjengelige via bokhandlere på nett og kanskje finner du en ny favoritt!
Sykkeloppfinnere gjennom tidene: Hvem var de som formet sykkelen som vi kjenner den i dag?
Sykkelsporten har en lang historie fra Baron Karl von Drais' første "sykkel" uten pedaler i 1817, til Pierre Michaux' sykkel med pedaler, til James Starleys Ariel-sykler med pneumatiske dekk. John Kemp Starleys Rover Safety Bicycle, som ligner dagens sykler, ble en stor suksess på slutten av 1800-tallet.
Støtte til Sykkelpiggdekk fra Oslo Kommune
Oslo sponser nå befolkningen med kjøp og omlegging til piggdekk på din sykkel. Alt du trenger å gjøre er å søke om tilskudd på klimatilskudd.no
Traktor Bike Park: En Uslipt Diamant Ved Randsfjorden
Når gjengen bak Traktor Bike Park inviterte på rimelig shuttle-basert på sykling i sin hjemmebygde sykkelpark, var vi ikke vanskelig å overbevise om at dette måtte vi sjekke ut. Kun en og halv time fra hovedstaden og med utsikt over vakre Randsfjorden, er området på alle måter anbefalt å sjekke ut. 
Sykkelturbok for «Birken-land»; Sjusjøen, Nordseter og Hafjell
Øyvind Wold har brukt de siste somrene på å sykle på fjellet nord og øst for Lillehammer, både på grusvei, kjerrevei og sti. På ni av ti turer har han speilreflekskamera hengende over skulderen, klar for å ta naturbilder – eller enda bedre – bilder av syklister han møter. Det har resultert i boka «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng Hafjell – Øyerfjell – Nordseter Sjusjøen».