Blogg & Nyheter

Livet På Sykkel Fra Forfatterens Perspektiv: 5 Anbefalte Bøker
Jan 21, %Å
Vi har samlet en liste med fem kvalitetsbøker for deg som ønsker å utforske temaet sykling. Disse verkene har sykling som sentralt tema, enten det er gjennom opplevelser, reiser, perspektiver eller filosofier. Alle anbefalte bøker er tilgjengelige via bokhandlere på nett og kanskje finner du en ny favoritt!
Sykkeloppfinnere gjennom tidene: Hvem var de som formet sykkelen som vi kjenner den i dag?
Jan 08, %Å
Sykkelsporten har en lang historie fra Baron Karl von Drais' første "sykkel" uten pedaler i 1817, til Pierre Michaux' sykkel med pedaler, til James Starleys Ariel-sykler med pneumatiske dekk. John Kemp Starleys Rover Safety Bicycle, som ligner dagens sykler, ble en stor suksess på slutten av 1800-tallet.
Støtte til Sykkelpiggdekk fra Oslo Kommune
Dec 06, %Å
Oslo sponser nå befolkningen med kjøp og omlegging til piggdekk på din sykkel. Alt du trenger å gjøre er å søke om tilskudd på klimatilskudd.no
Traktor Bike Park: En Uslipt Diamant Ved Randsfjorden
Aug 08, %Å
Når gjengen bak Traktor Bike Park inviterte på rimelig shuttle-basert på sykling i sin hjemmebygde sykkelpark, var vi ikke vanskelig å overbevise om at dette måtte vi sjekke ut. Kun en og halv time fra hovedstaden og med utsikt over vakre Randsfjorden, er området på alle måter anbefalt å sjekke ut. 
Sykkelturbok for «Birken-land»; Sjusjøen, Nordseter og Hafjell
Aug 04, %Å
Øyvind Wold har brukt de siste somrene på å sykle på fjellet nord og øst for Lillehammer, både på grusvei, kjerrevei og sti. På ni av ti turer har han speilreflekskamera hengende over skulderen, klar for å ta naturbilder – eller enda bedre – bilder av syklister han møter. Det har resultert i boka «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng Hafjell – Øyerfjell – Nordseter Sjusjøen».
Vi har byttet navn: Velkommen til Zen Sykkel
Jul 03, %Å
Nå bytter vi navn til Zen Sykkel, med hovedfokus på verkstedtjenester og service. Vi ønsker en profil som representerer alle sykkeldisipliner, og en profil som beskriver den gode følelsen når man er 100% fokusert på arbeidet, landeveien eller stien foran seg.
😎 Butikken og verkstedet er stengt i desember. Vi ses i januar!
Nov 30, %Å
Snøen har kommet og jeg ønsker alle sammen en super julefeiring og en skikkelig nyttårsfest. La oss håpe 2022 blir et enda bedre år for oss alle sammen!
Skift til piggdekk! Rask klargjøring av din sykkel.
Nov 08, %Å
Trenger du dekkskift før isen kommer? Sjansen er stor for at vi kan hjelpe deg med det "på sparket".