2024: Enduro Rittkalender & Informasjon

2024: Enduro Rittkalender & Informasjon

Oversikt over planlagte enduroritt for sesongen 2024. Vi prøver å holde informasjonen oppdatert gjennom året og lenker til resultater vil bli lagt til etter hvert som de er tilgjengelige. 

8-9 Juni: Lillehammer Enduro 2024

Nytt ritt for 2024? Spennende! Foreløpig ingen informasjon om dette rittet. 

Web: Lillehammer CK
Facebook: Lillehammer CK
Instagram: Lillehammer CK

29 Juni: DrammEnduro 2024

DrammEnduro 2024 må jo bli en folkefest. Det gjør den alltid. Startnummer blir revet vekk i en fei så det gjelds å sitte klar når påmeldingen åpner. Vi gleder oss!

Web: Aron Sportsklubb
Facebook: DrammEnduro
Instagram: DrammEnduro

3-4 August: Traktorland Enduro 2024

Traktor Bike Park er et magisk sted drevet av en ildsjel for sporten. Rittet har hatt stor suksess de siste årene og vi håper 2024-utgaven blir like episk (men med litt mindre vann!). Har du ikke tenkt deg på ritt, bør du uansett samle noen kompiser og ta deg en dag der. 

Facebook: Traktorland Enduro
Instagram: Traktorland Enduro

14-15 September: Trysil Enduro 2024

Den 6-utgaven av Trysil Enduro arrangeres 14-15 september. Blir det som i fjor kan du forvente etapper både i og utenfor Trysil Bike Arena! Har du ikke tid til å være der hele helgen bør du uansett ta turen opp og kjøre rittet blindt på søndagen. Stiene er bra og opplegget er godt organisert, bare husk nok klær. Vi ses på Trysil! 

Web: Trysil Enduro
Facebook: Trysil Bike Arena
Instagram: Trysil Bike Arena

28-29 September: Spikkestad Enduro

Generelt lite informasjon om dette rittet. Og det kommer antageligvis ikke så mye mer med mindre du melder deg på (når du kan) og får det rett i innboksen. 2023 utgaven ble dessverre avlyst, men 2022 utgaven var en super dag på en serie krevende stier. Kortreist ritt for alle i nærheten av hovedstaden så du kan regne med stort oppmøte. 

Neste