Traktor Bike Park: En Uslipt Diamant Ved Randsfjorden

Traktor Bike Park: En Uslipt Diamant Ved Randsfjorden

Lett tilgjengelig og flotte stier!

Når gjengen bak Traktor Bike Park inviterte på rimelig shuttle-basert på sykling i sin hjemmebygde sykkelpark, var vi ikke vanskelig å overbevise om at dette måtte vi sjekke ut. Kun en og halv time fra hovedstaden og med utsikt over vakre Randsfjorden, er området på alle måter anbefalt å sjekke ut. På rundt tre timer fikk vi med oss alle stiene og noen syklet vi to ganger. 

"Traktorbasert sykling"? Shuttleservice...

Konseptet er enkelt: Du blir kjørt til toppen med sykkelen på tilhenger, sykler ned, og blir plukket opp på bunnen. Resultatet er masse nedkjøringer i løpet av kort tid. Vi var imponert over hvor effektivt det var og det var aldri mange minuttene man måtte vente i bånn.

De fleste stiene er ikke for nybegynnere og kan oppleves ganske "grove" for noen som ikke har syklet så mye. Man bør være komfortabel med mye stein, røtter og tidvis bratte partier om man skal ha mest mulig glede av området. 

Mer info om Traktor Bike Park finner du på deres facebookside. Gjengen står også bak endurorittet Traktorland Enduro som vanligvis går av stabelen i september.

Neste