Vinterferietilbud 2024! 30% Rabatt På Arbeidstid Sykkelservice

Vinterferietilbud 2024! 30% Rabatt På Arbeidstid Sykkelservice

Vinteren er en perfekt tid for å forberede seg på den kommende sykkelsesongen. Og hva er vel bedre enn å gjøre det med en ekstra rabatt på verkstedtjenester? Hos oss kan du nå få hele 30% rabatt på arbeidstid på vårt verksted i løpet av vinterferien, med unntak av demperservice.

Å ta sykkelservice tidlig i sesongen har mange fordeler, og her er noen gode grunner til å gjøre det før verkstedet blir fullt:

  1. Unngå ventetid: Når sykkelsesongen nærmer seg, kan verkstedene bli overfylte med folk som ønsker å få syklene sine klargjort. Ved å ta service tidlig, kan du unngå lange ventetider og være sikret raskere og mer effektiv service.

  2. Bedre tilgjengelighet på deler: I starten av sesongen er det vanligvis bedre tilgjengelighet på reservedeler. Dette betyr at eventuelle nødvendige deler kan skaffes raskere, slik at du får sykkelen din tilbake på veien uten unødvendig forsinkelse.

  3. Optimal ytelse: Ved å sørge for at sykkelen din får nødvendig vedlikehold tidlig, kan du sikre at den fungerer optimalt når du virkelig trenger den. Dette kan bidra til å forhindre uventede problemer og gi deg en jevnere og mer behagelig sykkelopplevelse gjennom sesongen.

  4. Sikkerhet først: Regelmessig vedlikehold er avgjørende for sikkerheten på sykkelturer. Ved å ta service tidlig, kan du oppdage og fikse potensielle sikkerhetsproblemer før de blir alvorlige, og dermed redusere risikoen for ulykker.

Så hvorfor ikke benytte deg av vår vinterferietilbud og få sykkelen din klar til sesongen med 30% rabatt på arbeidstid? 

Tilbudet gjelder ikke demperservice, men her har vi uansett et februartilbud til deg som er medlem av sykkelklubb. Les mer her!

Neste